UKK - Usein kysytyt kysymykset

K: Olisimme lähdössä ystävien kanssa Triangelille. Meitä on matkassa 1 VAMK opiskelija, 2 SeAMK:n opiskelijaa ja 1 TAMK:n opiskelija. Olemme kaikki omien opiskelijakuntiemme jäseniä. Onnistuuko tämmönen hyttijärjestely? Mistä varaamme matkat? Mitä se maksaa?

V: Mikäli olette JONKIN yhteistyökumppanin (SAMO, VAMOK, COPSA, SAMMAKKO) jäseniä niin saatte matkat opiskelijahinnoilla. TAMK:n opiskelija maksaa +16€ hintoihin. Matkan varaatte yhdestä yhteistyökumppanin varaamosta. Tämä varaamo myös määrittää mistä teidän koko hyttinne lähtee matkaan. Mikäli varaatte Seinäjoen varaamosta niin lähtö- ja tulopaikkanne on Seinäjoki.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

K: Opiskelen Lapin ammattikorkeakoulussa ja haluaisin osallistua matkaan. Onko se mahdollista?

V: Kyllä on! Sinulla tulee olla voimassaoleva opiskelijakortti SAMOlta, VAMOKilta, COPSAlta tai SAMMAKOlta, muuten joudut maksamaan epäjäsenen hinnan, joka on normaalihintoihin +16€. Tervetuloa!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

K: Saanko vetää hirmuiset kännit jo bussimatkalla?

V: Halutessasi saat, mutta emme suosittele sitä! Jos olet liian humaltunut, et välttämättä pääse laivaan. Emme korvaa matkojasi jos pääsysi laivaan estetään liian vahvan humalatilan takia. SAMO, VAMOK, COPSA tai SAMMAKKO eivät myöskään auta sinua laivaan pääsyssä.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

K: Voiko linja-autoon jättää tarvaa risteilyn ajaksi?

V: Kyllä voi! Ota vain tarvittavat kamppeet mukaan.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

K: Saako laivaan tuoda omia juomia?

V: Valitettavasti ei kun ei ne perkules anna! Edellisinä vuosina tarkastukset ovat kiristyneet. Ylimääräiset juomat takavarikoidaan, eikä niitä saa enää takaisin. Suosittelemee jättämään ne loippariksi bussiin.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

K: Voiko menomatkalla ostaa TAX-freestä viinaksia?

V Ei (valitettavasti) voi. Isoimmilla nuorisoreissuilla on kaikkialla sama sääntö. Vasta tulomatkalla voitte käydä viinaostoksilla.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

K: Löysin itselleni vastakkaista/samaa/jotain muuta sukupuolta olevan kumppanin. Voiko hän tulla kanssani samaan linja-autoon jotta voimme antaa uuden rakkauden kukoistaa kotimatkalla?

V: Valitettavasti ei voi. Vaikka tuore lempi ja rakkaus on ihana asia ja vaikka kuinka haluaisimme toimia amorin apulaisina niin busseja ei voi vaihtaa, eikä niihin voida ottaa ylimääräisiä matkustajia. Kaikilla tarinoilla on kuitenkin aina onnellinen loppu ja rakkaus voittaa kaikki esteet, joten etteköhän keksi keinon tavata myöhemmin risteilyn jälkeen!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

K: Varaako SAMO, VAMOK, COPSA tai SAMMAKKO meidän buffet-ruokailumme kun me tilattiin ne etukäteen?

V Ei varaa. Matkan varaustilanteessa valitset buffetin lisäksi myös kellonajan. Tilausvahvistukseen tulostuu ruokailuaika automaattisesti. Paikanpäältä voit myös ostaa ruokailun, jos et sitä ole etukäteen tilannut.